Voorwaarden

Betalingen dienen te geschieden op bankrekeningnummer NL25 INGB 0007228980 t.n.v. Vakkledinghuis Groningen, Oude Ebbingestraat 67-69 te Groningen

 

 

U besteld bij een gerenommeerd bedrijf en gevestigde winkel. U hoeft dus niet bang te zijn dat we niet telefonisch of per mail bereikbaar zijn bij informatievragen en eventuele problemen. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd gewoon in de winkel terecht.

 

Wij leveren uw producten normaal gesproken direct uit voorraad. Door ons zeer uitgebreide leveringsprogramma en de directe verkoop in de winkel, kan het voorkomen dat een bepaald product of een bepaalde maat niet meer op voorraad ligt. In dat geval zullen wij per mail of telefonisch contact met u opnemen over de levertijd.

 

Producten van de site kunnen binnen 10 dagen na aflevering onbeschadigd worden geretourneerd. U bent dan alleen de verzendkosten verschuldigd*.

 

Beschadigde, verontreinigde en/of gedragen artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

 

Afgeprijsde of aanbiedingsartikelen kunnen niet worden teruggenomen of geruild.

 

Artikelen die niet in ons standaardassortiment zitten en niet op de site staan, maar die speciaal voor u besteld zijn, kunnen niet worden teruggenomen, geruild worden of worden geannuleerd.

 

De handeling en verzendkosten bedragen 10 euro.

 

Verzending naar het buitenland is geen probleem maar de prijs voor de verzending varieert per land. We verzenden naar de ons omringende landen maar ook naar bijvoorbeeld; de Antillen, Turkije of Marokko. De verzendkosten liggen dan natuurlijk hoger.

 

LET OP;  Indien u wilt dat uw bestelling naar het buitenland wordt verzonden, vermeld dan ook uw telefoonnummer zodat we u kunnen benaderen over het transport.

 

 

-Eventuele fouten in prijzen en omschrijvingen voorbehouden.

 

* Indien u artikelen, die u bestelt heeft, retourneert, bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.